Followers

Friday, January 27, 2012

Dia nak jadi Boyfie aku?


Assalamualaikum w.b.t dan selamat t/hari.. weii!! aku nervous gler mau citer ni.. wehhh!!! die nak jdi boyfie aku? OMG,, haha ntah la.. Myrah lngsong xde pper perasaan kutt kt dia. ckuplah kiter bergelar seorang kwan.. muehehehehe~ ape yang ak merepek ni? yerla,, ade budak laki die nak jdi bf aku... dri mna Myrah dpat tau? oke, Myrah dpat tau dri die sndiri.. ttiber die wat relationship ngn Myrah kat fb.. woahh! agk lama untuk Myrah confirmkannya.. :D bkan ape, Myrah rase bese2 jer dgn dia,, tak rase mcm fall in love urn.. heheks.. then, dia paksa Myrah untuk confirmkn mende tu.. ape lgi, Myrah pun confirm jer la.. *winkwink*

bler dh Myrah confirm tu, dye pun antar mcj kat Myrah melalui fb die kata, ssah tau die nak luahkan semua ni kat org yg die suka.. wow! that's mean dia betul2 suka aku la?? haha senyum kmbing lah Myrah hri ni.. huhu Myrah cume ckap thanks sebb dh luahkan smue ni :) smlam Myrah xon9 facebook psal nak baca novel form 2.. belum hbis lagi maa~ pastu dia antar mesej ape ntah.. perhh! ayt die jiwang nak mmpos.. yg Myrah engt 1st ayt die b'tulis andai kau dapat mmbaca............ yg tu jer engt.. hehe then Myrah reply mcj dia, :) cmtu ja.. muahahahaha~ xtau nak kata per.. huhu setiap bait2 status kt fb Myrah, die like jea.. kau suka kt aku ea? "klaw sy bkn jodoh awk, tolong jgn cintakn sye.. sbb sye syg hati $ perasaan sye.." itu ayt Myrah sblum terima seseorang yg ingin menjadi pelengkap hidup Myrah.. :) jiwang tak karat kan?

pgi tdi Myrah on facebook dan tgok kat newsfeed.. die tulis status smlm aku mmpi psal kau.. kau kata kau trime aku.. dpn org ramai.. ttber aku bgun.. rupa2nya itu mmpi.. ape la!! haha okayh! Myrah xnak comment ape2.. sumer gmbr Myrah, Myrah private untok dia.. bkan dia xncem or pape.. dia cute, tp Myrah rase dia cuma kwn Myrah jea.. so, klaw die boyfie Myrah.. maybe Myrah xlyan sgt dia sepertimana Myrah lyan ex-bf Myrah sblum ni.. :) untuk korang2 kt luar sana, tak pyah amek Myrah jdi girlfriend korang bcoz Myrah nk blaja dulu.. nak study kat universiti smpai level PHD.. sblum Myrah wat boyfie Myrah bangga dgn kejayaan Myrah, Myrah nak wat diri Myrah bangga.. then nak wat family bangga dgn Myrah.. lpas dorang bangga dgn kejayaan Myrah, bru Myrah banggakan boyfriend Myrah.. oke, agak panjang entry Myrah.. so, Myrah stop sini dulu..

No comments:

Post a Comment