Followers

Wednesday, August 22, 2012

Kad Raya (=

-Special 'Kad Raya'-

Assalamualaikum dan Salam 3Syawal 4Syawal :) hihi, cepatnya masa b'lalu.. kan kan? Herm, nmpak tak picture apa kat atas? hope nmpak.. hewhew~ hari Selasa last week xsilap, Myrah ad tlis dkat kad raya nak bagi dkat someone who's special in my life.. agagagagaga~ :D hari Rabu, Myrah postt.. disebabkan nak smpai awal, Myrah guna stem 60$ 2keping.. kihkih,

Last last, raya ke-3 bru smpai kat uma sidia.. agak le kan, abg posmen bru start keje kot raya ke3.. Si Dia kemain lgi hepy sbb kad raya da smpai,. huhu~ Bagusla awok eyh xD tara tau mau tlis apa lagi.. :') jom tgok kad raya.. *peace*




Okey dak? Harhar~ xD doakan semoga kekal naa~ klau ad lbeh time, baca lha sajak dlam gmbr yang kedua dri atas tu.. hihi sweet kan? k bye #malu

5 comments:

  1. sweet gitu pos2 kad raye tau .. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi nak bagi face to face rasa cm xde makna kan? so, Mirah libatkan posmen :') btw, thanks follow me ! i'll fllow u back

      Delete
  2. Wah untungnya yg dapat kad raya tu . Jeles tengok . Hehehe . Selamat Hari Raya ! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe nak tau untung ke tak, tnya tuan yg dpat tu.. :P nnti ad la tu yg special bgi dkat awak kad raya ^^ hihi btw, Selamat Hari Raya jugakk xD

      Delete