Followers

Monday, October 1, 2012

Fahamilah Perasaanku


Peaceee Yow! Update yg baru dahh J Hehe Okay, as usually mlas nk citer pnjg2. Just bca tjuk entry Myrah hri ni iaitu fahamilah perasaanku.. yeah! Dat’s right.. Klau kita sush2 duk jga prsaan org smpaikn prsaan kita sndiri y t’luka xbole jgak.. so, fhamilah perasaanku.. persekolah sesi 2012 berbaki beberapa mnggu je lagi.. seriously sedihh :’( faktor2 yg m’buatkn ak rsa sdeh :

·         Mungkin aku akan rindukan shbat2 aku..
·         Mungkin aku akan rndu suasana bljar dlam klas..
·         Pling ya skali, aku akn rndukan DIA..  
Yeahh ! seriously dan sejujurnya aku akan rndukan dia.. yes, Ikhwann~ I will miss u,dears L hari last p’sekolahan area P.Timur iaitu 08/11/2012.. pda hri tu jgak msuk 4bulan hbugan ktorang.. sebak gila kot.. Myrah hrap Capital I xcri org len bila kt kolej nnti.. klau fkir nk cri gurl len, better tnggalkn Myrah awal2.. takkn Capital I xbole nk bercinta jarak jauh  kot? Org kta, b’cinta jrak jauh better dri jarak dekat.. so, u can dears?

Sometimes, Myrah jga perasaan Ikh.. Oh ya ! bkan ‘sometimes’ but ‘everytimes’. Yes, Myrah xmau khlgan Ikh.. dan Myrah hrap Ikh bole jaga perasaan Myrah spertimana Myrah jga prsaan dya.. be4 that, Myrah bkanlah ingn p’balasan, but apa slahnya klau sama2 jga perasaan.. Hbugan pun xrenggang.. bila Ikh sdeh, Myrah trut sdeh.. I’m understand his feeling.. Kdg2, bnda yg xptut diterasa pun, Myrah yg terasa pedihnya..

“Ikh, jujur Myrah kata, Myrah akn rndu awokk bila awok xda dkat skolah ni.. Dan bila sya rndu awk, sya akan ingt kmbali kngan kita b’sama.. dn bnda yg xboleh sye lupa, time awk dtg klas sya.. slalu awk dtg jenguk sy dkt klas.. bnda tu sy akn ingt selamanya.. saya nak awk tau yg sy syg awk mcm mna sy syg keluarga, sahabt sya.. Sy akn sdeh bila sy khlgan shbat, keluarga dlam hdup sy.. mcm awak jgak.. sy sdeh bila sy khlgan awk.. Next year, smua ni dh xkn b’ulang lgi.. sumpah sy akn rndu suasana mcm ni.. Fahamilah prsaan sy awak.. awk fham yg sy rndu, syg awak pun sdah ckup.. Awk, sy rsa, klau sy khlgan org yg sy syg, seperti sy khlgan hrta yg b’hrga dlam khdupan sy.. Wlaupun awk nmpak sy tdaklah m’hiraukn awk saat di skolah, nmun awk xtahu bertapa sy mngmbil 1001 psal awk.. begitu tkutnya sy khlgan awk.. percaylah sy cnta awk bkan kerana paras rupa, harta, pangkat dll. Tp, sy cnta sbb Allah SWT dh lhirkan prsaan sy untk org yg sy syg termasuk AWAK ! Dan sejujurnya, setiap kali saya rindu awak, pertama skali air matalah yg mnjdi saksi kerinduan saya.. Awak xkan tau smua ni.. :'( ”

Okey la to all readers.. rsnya Myrah xdpat nk truskan entry hri ni,. Tiba2 air mata keluar dn hbis idea hlangg.. J Maaf semua.. kikikiki~ Assalamualaikum..