Followers

Saturday, March 9, 2013

Netball Time

Assalamualaikum wbt dn Good Evening~ :D

YeahhH! rasanya ptg ni mood aku okay pulak untuk update status blog.. Hikhik last update 13/2.. perghh! lame tu, skrg suda 9/3.. hampir sebulan blog aku berhabuk, diserang anai2 dn mcam2 lagi.. so, skrg tibalah masa untuk aku update segala2nya.. Tangan lap habuk2 kat blog, mata tgok2 follower baru . Btw, tinkayu pada yg dh follow blog aku.. dan mungkin dlam ramai2 yg baca ni, ada yg dh follow tp, aku xfollow balik blog dorang, so klau nak di-FOLLOW balik, tinggalkan link anda di ruangan komen yea :D

**

Okay, dh berapa patah ayat yg aku dh kluarkan tp, satu pun xde kaitan dgan tajuk aku ptang ni.. Well~ Haha xD so, aku pon xnak buang masa trlalu lama dkat blog ni eloklah klau aku story mory smuanya ^^ Netball Time.. Yeahhh! 05-06/03/2013 berlangsung Perlawanan Bola Jaring Antara Kelas.. Pheww~ antara kelas dan kelas.. Terbaik wo~ Dan kelas saya, iaitu 3 Elit juga terlibat sama dan begitu juga dgn saya.. #Eh, rsa bnyak plak DAN dlam ayat -.- # aku pun terlibat sama dlam permainan bola jaring.. aku jdi GD.. Yea, Goal Depend bkan G-Dragon yg korea tu ok.. ^_^ 

05/03/13 semi-final : so, kelas aku fight dgan kelas 3 Intelek.. Alhamdulillah, rezeki berpihak pd kelas kami (3E) dgan pungutan mata 3 E 3-1 3I.. Even berbeza hnya sdikit mata shj, kami tetap ke FINAL !! Chaiyokk! Gambatehh.. hehe :') Ouch ! lupa nak bgtau, geng kami digelar Team Orange.. Hikhik 

**
06/03/13 Final : Yahoo! Tiba masanya.. Untuk final dis year, kelas aku fight dgn kelas 3 Progresif.. Wow! Seriously, pertandingan yang menyengitkan.. Tak caya? dtg sndiri tgok.. Hakhak xD GS 3P memang menyeramkan.. dan GA 3E memang power.. hikhik Buktinya? Nanti korang tau.. cewahh, bangga okay c(: Untuk separuh masa pertama 3 Progresif memungut satu mata terlebih dahulu dn selang beberapa minit, my class (3E) plak.. so, 1-1 la kan? okay, separuh msa kedua, tidak memungut sebarang mata.. bila dh hbis masa, urusetia bgtau "Pungutan mata 1-1" cikgu A pun kata "jadi, klau seri kita lakukan 2 minit masa tambahan".. Oleh hal yg demikian, masing2 melakukan yg terbaikkkk ! #skema k ayat aku# xsampai duit minit GA 3 Elit dh masukkan goal ! Yea!!!!!!!! 3 E menang.. my classes.. :D Happy siot..

**
Ye, kitorang memang terover happy bcoz sblum masuk court, ada yg menangis and kecewa and mcam2lah.. malas pulak nak cerita pasaipa.. hehe :D be honestly, ada masalah peribadi antar kelas kami with pihak lawan.. MENANG KAMI BERMARUAH.. Dah dah, xyah tacing bagai.. sobs sobs.. Jom tengok gambar sekitar pertandingan Bola Jaring ^^ 






Wazzap2. itulah team kami. sebarang pertanyaan, sebarang cadangan, sebarang hebahan, or sebarang barang2nya, sila tinggalkan komen anda di ruangan bawah. KOMEN ANDA AMAT DIPERLUKAN. haha xD

No comments:

Post a Comment