Followers

Friday, August 2, 2013

Suntikan Form 3

Hello ello llo lo o . :) Okey serious I boring . So , teringat akan permintaan classmate I yg comel , dya mintk untk I update ini blog pasai kejadian Rabu lepas . Title kita hri ni ialah suntikan untuk pelajar Form3. Yeah , apa pon ta boley -.- Rabu lepas is second day nurse dtang skolah I . 'await ceq ckap guna I ? Haha sorry' Hm , ceni crita dya . Rabu lepas kelas 3 Elit and 3 Intelek terpilih untuk membuat suntikan kpd pelajarnya . #skema wo ayat aku# k, nevermind . Jadi, area pukul 9.00 am, sorang junior dtang klas I and he said "Misi (nurse) suh trun pi dewan" Agak kelakar tgok gelagat muka kawan2 I . Semua cemas . But , I tertanya2 , apa yg nak dicemaskan ? Dan apa yg nak ditakutkan ? K , honestly , I sndiri pon berdebar + cuak + takot + nak ponteng = ???? . Haha seram owr .

Disebabkan junior tu , kami semua turun pi dewan . Pastu, sorang nurse tu dtang and dye cerita la pasal suntikan tu . *5min. ago* sorang nurse lgi dtang smbil bawak borang nama kitaorang . Semua kwan2 I dh dpat snarai nama . nurse tdi own kata "yg xdpat borang , meh sini check mata ." Fuhh ! Nama I tergolong skali . So , dengan segala hormatnya, I kena test mata . Dan I xda rabun , cuma nurse tu kata mata I silau . centu la ayat dya .
Okey , after siap semua , kita semua kena suntik . Haish, mcm2 ragam . I tgok pon mcam sakit . Actually , tadak la sakit sgat . But , tgan I smpai skrg bengkak . Nasib xlenguh , klaw tak mmg I pergi klinik laa . Hewhew~ Pape own , jom layan gambar kat bawah . sekitar hari suntikan tu . Hikhik




See , mcam2 reaksi muka ada en . Okey , alang2 bawak kamera hari tu , lepas suntikan , kami masuk dlam kelas and snap picture ramai . Jom tgok ! :D


Okey laa , that's all for today . Doakan kecemerlangan kami dalam peperiksaan percubaan PMR'13 yea . :) I Love You, kawan ! :*

No comments:

Post a Comment