Followers

Thursday, December 5, 2013

Oh My Result

Oh My Result. .Okay , memandangkan aku dh lama xupdate blog .Hari ni ak pown memaksa dan terus memaksa diri untuk update . "Last published on 21 Nov" Dlam xsedar lbeh krang 2minggu jgak ye xupdate . Tambahan lagi si Hero sy asyik duk tanya "Xupdate blog ka?" .Rindu benor dia nak taw story saya . Lalalala~ *Joget skali* :P Ditambah lagi si classmate sy yg comel lgi chubby duk tnya smalam "Xupdate blog ke ? Dh berhabuk *joke*" Lahai , xsngka plak depa rndu dgan story kita . Haha xD disebabkan mereka, sy pown bersemangat sedikit . Hoho~

Jika jenguk dkat lua mcam nak xnak hjan ja . Tp xpa , lgi hujan lgi best ;) Biasa la , dh smpai musim boh , org teganu kata c(: Hoho . Dengan cuaca yg agak mendung , dh hbes solat zohor semua, switch on laptop then bkak blog . Facebook aku letak tepi luh . Nnti xkusyuk nk story :'3 Dicampur pula dgan kakak aku xda dlam bilik , lgi best nk menaip . Tanpa gangguan ayat2 "Satg nk guna laptop" "Cepat sikit . Nak guna lop" .Tak ke serabut tuh ? Haha xD

Okay , mukadimmah dh hbes .Kuikui .So dah tiba masa nya aku citer ape kena dgan entry nih ! Well , sapa kenai aku , dy akan tahu laa kan sapa aku .Hoho , aku budak 15 tahun . Maknanya penunggu result PMR 2013 bg batch98 . Actually , aku rsa skema laa ayat ak . Ngeh3~ Nvm lorh .Memandangkan bulan Disember dh masuk , jantung aku mula la duk berdegup kencang . result woih result ! Takot ahh :( Aku risau aku xdpat apa yg aku nak ! But , just be cool myself . Jgan bosan mntak dgan Allah SWT . Mintaklah apa2 selagi mampu !! Confidentkan diri Mirah . Erghh! Tobat owh aku berdebar .

Group Kami Budak 1998 dah mula kecoh tntang tarikh result PMR . tp aku xjoin dorang . Maleh nak buat kalut . Kalau nak kluar , kluar jela result . Apa susah ? Haha xD I means what I say . Okay ? Sebab lmbat laun akn dpat jgak result . =) Tp , sejujurnya mmang aku b'debar dgan result . Aku target 6A+ .means, ak nak lbeh dari tu laa .Hari ni, 5/12.. Xlama lagi laa~ Hmm , mcam2 jangkaan budak2 98 nihh . ad yg kata result kuar 10/12 , 19/12, 23/12, 26/12. Konklusinya , itu semua DUSTA ! Hoho~ Calon PMR berdebar le tu include me . Oyeahh ! Haha

Mungkin dlam bnyak2 tarikh tu akan ada satu yg betol . But not sure yg mana kan ? Just wait information from KPM / Media . Yeahh ! Kekadang , klau igt result PMR mmang seram sejuk kaki aku . Tuhan saja tahu . Haihhh -.-' Klau dpat 6A+ , maybe aku terus kol parents aku luh . Si Hero , aku kol after parents kowt . haha Xpown lepas tenang semua . Maybe , aku buat rekod bru dlam family ! Alhamdulillah .. Hmm , jika pikir balik , brapa laa sgat A yg akn aku dpat nnti ? Ya Allah ! :( Dah2 , lupakan . In Shaa Allah rezeki kita ada di PMR .

Her , nak citer apa lagi erk ? Haha mungkin xdak dah kowt . Nnti hari ambik result , after aku rehatkan diri . selepas selesai semuanya , InsyaAllah diberi kelapangan untuk update blog dan citer la psal result . But , bukan psal brapa A . =) Hoho , aku nak jadi kedekut sikit nnti dpat result . Okey laa , just wait my new entry . Keep calm and follow my blog, guys :*
*Pray for me and batch98* 

P/S : Semoga kami , calon PMR yg terakhir dpat meninggalkan sejarah PMR dengan keputusan yg cemerlang . Aamiin~ Doa ( / ) Usaha ( / ) Tawakkal ( X , / )

No comments:

Post a Comment