Followers

Sunday, August 30, 2015

Update.

Assalamualaikum wbt and slamat ptang guys. pehhh, lama bak hang xupdate blog. hahaha, so ptg ni, jari gua ter-excited gila gila ha nk update blog. terimalah apa-apa kemerapu-an yg anda akan baca sat lagi noh. mau tak rindu blog, last update bulan 4. tu pun sbb nk shre "anniversary Seiring". Konon :3 now, 30/08.. dh msuk 4bulan lebih tak layan. well and well. I kan spm candidates oOoo. Takdan masa ha. actually, takda story yg hot sikit, pasal malas nk throwback. at the same time, trlalu banyak moment yg ada dlam kepala hotak I.

Haaa, memandangkan I bru je habis Trial SPM. tak baru sngat. last exam 24/8. klau tak silap laaa. kiikiki~ sebagai penutup Trial, kami semua dihidangkan dgn BK9 Matematik Tambahan yg 'senang' dia MasyaAllah, 1jam lebih boleh bg kami tidoqq xD ok, memandangkanlahkankankan , kita share jelaa story psal trial even thought takda benda pon. Result pun dh klua sikit2. and kesimpulannya, ada yg turun , ada yg naik. so, gua nak taknak, kena struggle lebih laaa untuk 2bulan terakhir ni. serious talk, RINDU GILAAAA dgn blog ni. smpai dh lupa url blog. kikiki~ I search google "dashboard blogger". pasaipa ? pasai lupa gilaa ha url. huahuahuaaa.

ok, berbalik pada TRIAL SPM. actually, takde ape yg nk dikomenkan lagi. sebab, majority I puas hati atas hasil usaha sndiri even thought I bnyk shre jwpan/formula dgn meja sebelah. hehehe~ dan takda apa yg mengecewakan I cause mlam study I xbnyak bangun untk study. kerjanya TIDUR shj. padan dgn usaha laaa, org kataa. huhu. nk dibandingkan dgn Mid-year ritu, tidur tak lena haa.. duk pkiaq study ja. Trial ritu, gua ngantuk? bahan bantal laa jadinyaaa. seriously, tak bnyak study. tk tahu kenapa. 'bajet' pandai barangkali. huahuaaaa. dahla bajet, pstu mimpi nk jdi DR.. konon -.- takpa2, InsyaAllah, baki yg ada ni, ceq study pulun sungguh2 na. doakan jugak. Nanti dh dpat full result, I share laa dkt uoll. But, if ada G tu biasa laa kan. heheheheeeee. ha, nk shre dialog ah sikit. tadi, duk tgh mkan nasi, ada perbualan sikit dgn bapak I.

ayah : mlam ni ada kelas ?
me : hmm. xtaw. *senyum*
ayah : hah ? ada klas dak?
me : hehehe. ada ja. 
ayah : ha, xyah ckp xtau laa. SPM 
xlama dh. jgn bg bnyk alasan.
me : ok Ok.. 

actually, I nk kata TAKDA KELAS, tapi tak reti nk bohong org nihh. tmbah2 bapak sndiri. hahaahaha. so, nk taknak, I kena pegi kelas mlam ni. tak penat mana , cuma malaih sikit ja. T_T ampun ayah.. nnti anakmu takkan ckap "xtau" lagi. klau ada kelaih, akak pi ja. 
haaa. utagha maghi dh. hahahaha

aaaaaaaa.. I ada bnyak strory aih nk shre dkat blogger. tp, xckop jari nk type T_T punyalah bnyak moment. em emm. k laa, nnti btol2 free, I share ok ? besok ka. bybyeebeye